top of page

Sat, Mar 30

|

WORLD DORADO STEAKHOUSE

LaBairam

Bine ați venit la al 6-lea eveniment la Bairam, un eveniment privat organizat cu dragoste și pasiune la prestigiosul restaurant World Dorado Steakhouse din Northampton. Împreună, vom sărbători frumusețea și diversitatea culturii noastre, într-o atmosferă plină de bucurie și căldură.

Registration is closed
See other events
LaBairam
LaBairam

Time & Location

Mar 30, 2024, 9:00 PM – Mar 31, 2024, 5:00 AM

WORLD DORADO STEAKHOUSE , 162, 166 Wellingborough Rd, Northampton NN1 4DU, UK

About the event

Vă invităm să vă alăturați nouă în această seară specială, pe data de 30 martie 2023, începând cu ora 21:00 PM, pentru a crea amintiri de neuitat și a împărtăși momente de fericire și prietenie. În cadrul acestui eveniment unic, veți avea ocazia să vă bucurați , într-o atmosferă elegantă și relaxată.

Fiecare detaliu al serii a fost gândit cu atenție pentru a vă oferi o experiență memorabilă. De la muzică live și divertisment captivant, până la servicii impecabile și o selecție excepțională de băuturi fine, toate elementele au fost concepute pentru a vă oferi o seară de neuitat.

Vă așteptăm cu brațele deschise să vă alăturați comunității noastre în acest moment de sărbătoare și camaraderie. Haideți să creăm împreună amintiri pline de bucurie și să cultivăm legături durabile între noi. Nu ratați ocazia de a face parte din această experiență extraordinară și de a contribui la frumusețea și diversitatea noastră culturală.

Vă mulțumim pentru participarea dumneavoastră și suntem nerăbdători să petrecem această seară magică alături de voi!

Tickets

  • VIP LABAIRAM

    La Bairam Party Românesc

    £15.00
    Sale ended

Total

£0.00

Share this event

bottom of page