top of page

Mon, Dec 25

|

Northampton

🎄Venim Împreună în Această Zi de Crăciu🎄

Bine ați venit la World Dorado Steakhouse 📷Venim Împreună în Această Zi de Crăciu📷 La @World Dorado Steakhouse, credem că data de 24 trebuie petrecuta in familie. Dar 25 decembrie este momentul în care ne adunăm împreună, împărtășim bucuria și ne răsfățăm cu cele mai fine experiențe culinare.

Registration is closed
See other events
🎄Venim Împreună în Această Zi de Crăciu🎄
🎄Venim Împreună în Această Zi de Crăciu🎄

Time & Location

Dec 25, 2023, 7:00 PM – Dec 26, 2023, 3:00 AM

Northampton, 162, 166 Wellingborough Rd, Northampton NN1 4DU, UK

About the event

Bine ați venit la World Dorado Steakhouse

Venim Împreună în Această Zi de Crăciu

La @World Dorado Steakhouse, credem că data de 24 trebuie petrecuta in familie. Dar 25 decembrie  este momentul în care ne adunăm împreună, împărtășim bucuria și ne răsfățăm cu cele mai fine experiențe culinare. Anul acesta, vă invităm să ne însoțiți într-o celebrare de Ziua de Crăciun de neuitat! Cu muzica live 100%

**Meniu de Ziua de Crăciun plin de răsfăț**

Bucurați-vă de magia sărbătorii cu meniul nostru special de Ziua de Crăciun. Lăsați-ne pe noi să avem grijă de gătit în timp ce creați amintiri frumoase alături de cei dragi.

**Creați Împreună Amintiri**

Înconjurați masa noastră festivă, bucurați-vă de preparatele excepționale și ciocniți paharul în spiritul unității. Am pregătit un festin care vă va umple pe dvs. și pe oaspeții dvs. de căldură și veselie sărbătorească.

**Rezervați Acum!**

Rezervați-vă masa pentru această zi specială sunându-ne la **MOB: 07922468416**. Ne găsiți la adresa 162/166 Wellingborough Road, Northampton, NN14DU.

**Detalii Importante pentru Rezervări**

Vă rugăm să țineți cont că rezervările pentru Ziua de Crăciun necesită o depunere de £10 per persoană. Pentru a vă asigura rezervarea, vă rugăm să achitați suma integrală până pe 30 noiembrie. Nu ratați magia Crăciunului la World Dorado Steakhouse!

Hai să sărbătorim cea mai minunată perioadă a anului împreună. Așteptăm cu nerăbdare să vă servim și să facem această Zi de Crăciun cu adevărat memorabilă.

Cu cele mai călduroase urări,

Echipa World Dorado Steakhouse ChristmasAtWorldDorado

#SărbătoareGastronomică

#AmintiriDeCrăciun

#CinaDeRăsfăț

#FestinFestiv

#SărbătorimÎmpreună

#ESezonulSăMâncăm

#MomenteBucuroase

#MagieDeCrăciun

#CinaPeWellingboroughRoad

Tickets

  • VIP CRACIUN PARTY

    DEPOZIT

    £10.00
    +£0.25 service fee
    Sale ended

Total

£0.00

Share this event

bottom of page